Entrepreneur Package

Neem jij je business serieus? Dan is serieus sterk beeld van jezelf een vereiste. Jij bent nu eenmaal het gezicht van je bedrijf; jij bent de ‘voorkant’, het zogenaamde visitekaartje. Door beeld te gebruiken dat uitstraalt wie jij + jouw bedrijf is en waar je voor staat, komt jouw (personal) brand sterk over én verkoop je dus beter.

Of het nou om beeld voor je website gaat, een nieuwe LinkedIn-foto of een mooie verzameling foto’s die je op Instagram in kan zetten, wij helpen je graag! Klaar om jezelf vast te laten leggen? Neem dan contact met ons op!

Voor wie is het Entrepreneur Package?

Het Entrepreneur Package is er voor de ondernemer die zichzelf wil laten zien. Het is er voor degene met een sterke persoonlijkheid én voor degene die het tijd vindt om haar persoonlijkheid te versterken. Kortom: ben jij toe aan een solide en overtuigende positionering? Laat ons dan een pakkende serie foto’s van je schieten. Zo kan jij aan de wereld laten zien hoe onderscheidend, interessant en relevant jij bent om mee te werken!

Hoe werkt dat, zo’n Entrepreneur Package?

We starten met een kennismakingsgesprek. In real life of per telefoon, mocht dat beter in jouw drukke agenda passen, bespreken we wat écht belangrijk is voor je bedrijf, jouw rol daarin en je positionering. Op die manier weet ik wat jij wil laten zien en kan ik de vertaling naar beeld maken. Vervolgens kiezen we een passende plek en jij kiest daarop aansluitend een drietal outfits uit, zo vormen we een gevarieerde beeldcollectie. Laatste stap? Een datum prikken en samen aan de slag!

You can do this!

Vind je het een wat ongemakkelijk idee? Poseren voor een camera? Don’t you worry ‘bout a thing. Daar hebben zelfs de meest indrukwekkende zakenlui nog last van! Maar het komt altijd goed. Ik zorg namelijk voor een ontspannen sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en voor je het weet, heb ik een mooie verzameling beelden die jij professioneel in kan zetten!

Praktische informatie Entrepreneur package

Je kunt online je aanvraag voor een Entrepreneur Package shoot doen. Wanneer jij jouw Picture Perfect Package boekt, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Dan bespreken we samen jouw merk, positionering en heb ik duidelijke richting.

  • Duur: De fotoshoot duurt 3-4 uur.
  • Datum: Je kunt kiezen uit een dinsdag, woensdag of donderdag.
  • Locatie: Waar gaan we heen? Dat bepalen we samen.
  • Outfits: Tijdens de fotoshoot mag je 3x van outfit veranderen.
  • Betaling: Binnen 48 uur na de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten.
  • Aanlevering beelden: Zodra de betaling goed is ontvangen, ontvang je de foto’s binnen twee weken via Wetransfer.
  • Investering: Je ontvangt 25-30 foto’s voor een investering van € 797,- (dit is exclusief BTW en reiskosten)

Wanneer jij jouw fotoshoot boekt, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je nog andere vragen hebt, bel gerust even of stuur een mailtje. Here to help!

 

Zij gingen jou voor

Benieuwd naar wat een Entrepreneur Package shoot voor moois oplevert? Of ben je benieuwd naar eerdere shoots?
Laat je hieronder inspireren door vrouwen die je voor gingen!