Personal branding shoot

Wil  jij je business krachtig neerzetten? Dan is krachtig én persoonlijk beeld van jezelf een vereiste. Jij bent nu eenmaal het gezicht van je bedrijf; jij bent de ‘voorkant’, het zogenaamde visitekaartje. Door beeld te gebruiken dat uitstraalt wie jij + jouw bedrijf is en waar je voor staat, komt jouw (personal) brand sterk over én verkoop je dus beter.

Of het nou om beeld voor je website gaat, een nieuwe LinkedIn-foto of een mooie verzameling foto’s die je op Instagram in kan zetten, wij helpen je graag! Klaar om jezelf vast te laten leggen? Neem dan contact met ons op!

Voor wie is een Personal branding shoot?

Een Personal branding shoot is er voor de ondernemer die zichzelf wil laten zien. Het is er voor degene met een sterke persoonlijkheid én voor degene die het tijd vindt om haar persoonlijkheid te versterken. Kortom: ben jij toe aan een solide en overtuigende positionering? Laat ons dan een pakkende serie foto’s van je schieten. Zo kan jij aan de wereld laten zien hoe onderscheidend, interessant en relevant jij bent om mee te werken!

Hoe werkt dat, zo’n Personal branding shoot?

We starten met een strategie call, dan bespreken we wat écht belangrijk is voor je bedrijf, jouw rol daarin en je positionering. Op die manier weet ik wat jij wil laten zien en kan ik de vertaling naar beeld maken. Vervolgens kiezen we een passende plek en jij kiest daarop aansluitend een viertal outfits uit, zo vormen we een gevarieerde beeldcollectie. Daarna ga ik aan de slag met jouw Personal Branding concept plan, waarin ik een moodboard verwerk, een checklist maak met shots per locatie. Dat klinkt als een top plan toch? You will rock this!

You can do this!

Vind je het een wat ongemakkelijk idee? Poseren voor een camera? Don’t you worry ‘bout a thing. Daar hebben zelfs de meest indrukwekkende zakenlui nog last van! Maar het komt altijd goed. Ik zorg namelijk voor een ontspannen sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en voor je het weet, heb ik een mooie verzameling beelden die jij professioneel in kan zetten!

What’s included:

Je kunt online je aanvraag voor een Personal branding shoot doen. Wanneer jij jouw Personal branding shoot boekt, neem ik binnen 24 uur contact met je op om een strategiecall van 30 minuten met jou in te plannen. Dan bespreken we samen jouw merk, positionering en heb ik duidelijke richting om aan de slag te gaan met het Personal Branding concept plan!

  • Duur: De fotoshoot duurt 3 uur.
  • Locatie: Er zijn zoveel bijzondere locaties die perfect aansluiten bij wat jij wil uitstralen. Bij dit pakket zit geen locatie inbegrepen en mag jij zelf de locatie regelen. Kom je er zelf niet uit, dan help ik je daar natuurlijk graag bij en kan je de locatie tegen een meerprijs als supplement via mij boeken.
  • Outfits: Tijdens de fotoshoot mag je 4x van outfit veranderen.  
  • Personal Branding shoot concept plan: Hierin staat het moodboard, het doel van jouw shoot beschreven een checklist per locatie en bepaalde props die we gaan gebruiken tijdens de shoot. Handig, want zo weet je precies waar je aan toe bent tijdens de shoot.
  • Betaling: ik werk met een aanbetaling van 50% vooraf. Nadat we de shoot hebben gehad ontvang jij de tweede factuur van de resterende 50%.
  • Aanlevering beelden: Zodra ook de tweede betaling goed is ontvangen, ontvang je de foto’s binnen één week via een persoonlijke link.
  • Investering: Je ontvangt 35 foto’s voor een investering van € 695,- (dit is exclusief BTW en reiskosten)

Wanneer jij jouw fotoshoot boekt, dan ga je akkoord met de  algemene voorwaarden. Als je nog andere vragen hebt, bel gerust even of stuur een mailtje. Here to help!

 

 

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten 0,30 cent per KM.

Deze ambitieuze vrouwen gingen jou voor

Benieuwd naar wat een Personal Branding shoot voor moois oplevert? Of ben je benieuwd naar eerdere shoots?
Laat je hieronder inspireren door vrouwen die je voor gingen!