Personal branding shoot

Neem jij je business serieus? Dan is serieus sterk beeld van jezelf een vereiste. Jij bent nu eenmaal het gezicht van je bedrijf; jij bent de ‘voorkant’, het zogenaamde visitekaartje. Door beeld te gebruiken dat uitstraalt wie jij + jouw bedrijf is en waar je voor staat, komt jouw (personal) brand sterk over én verkoop je dus beter.

Of het nou om beeld voor je website gaat, een nieuwe LinkedIn-foto of een mooie verzameling foto’s die je op Instagram in kan zetten, wij helpen je graag! Klaar om jezelf vast te laten leggen? Neem dan contact met ons op!

Voor wie is een Personal branding shoot?

Een Personal branding shoot is er voor de ondernemer die zichzelf wil laten zien. Het is er voor degene met een sterke persoonlijkheid én voor degene die het tijd vindt om haar persoonlijkheid te versterken. Kortom: ben jij toe aan een solide en overtuigende positionering? Laat ons dan een pakkende serie foto’s van je schieten. Zo kan jij aan de wereld laten zien hoe onderscheidend, interessant en relevant jij bent om mee te werken!

Hoe werkt dat, zo’n Personal branding shoot?

We starten met een strategie call, dan bespreken we wat écht belangrijk is voor je bedrijf, jouw rol daarin en je positionering. Op die manier weet ik wat jij wil laten zien en kan ik de vertaling naar beeld maken. Vervolgens kiezen we een passende plek en jij kiest daarop aansluitend een vijftal outfits uit, zo vormen we een gevarieerde beeldcollectie. Daarna ga ik aan de slag met jouw Personal Branding concept plan, waarin ik een moodbord verwerk, een checklist maak met shots per locatie. Laatste stap? Een datum prikken en samen aan de slag! You will rock this!
You can do this!
Vind je het een wat ongemakkelijk idee? Poseren voor een camera? Don’t you worry ‘bout a thing. Daar hebben zelfs de meest indrukwekkende zakenlui nog last van! Maar het komt altijd goed. Ik zorg namelijk voor een ontspannen sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en voor je het weet, heb ik een mooie verzameling beelden die jij professioneel in kan zetten!