Family

Voor je het weet, zijn ze groot! En dus is het een heel goed idee om zoveel mogelijk foto’s van je mini te maken, om al die bijzondere én minder bijzondere momenten vast te leggen. Elke fase. Iedere ondeugende blik, volle grijns of ontroerende glimlach.

De meeste ouders hebben een smartphone die tot aan de nok toe gevuld is met foto’s van hun kids. Maar… die écht mooie plaat, die je per direct aan de muur wil hangen, ontbreekt vaak. Bovendien: Je staat er zelf bijna nooit op. Tijd om daar verandering in te brengen!

 

Bewaar ze, die momenten!
Ik zorg ervoor dat jullie oh zo mooie momenten worden vastgelegd! De lol die jullie samen hebben. De manier waarop je kleine naar jou of je partner kijkt. Hoe je kids samen rondrennen of met de hond spelen. Datgeen waar jij een brede glimlach van op je gezicht krijgt, dát fotografeer ik voor je! Ik leg jou en je gezin vast en creëer zo – samen met jou – beeld dat je eeuwig dierbaar blijft.

 

Familiefotografie: zo werkt dat
Heb je zelf al een idee? Of wil je graag dat ik een idee voor je uitwerk? Allemaal goed. Samen bepalen we hoe jouw gezin op de foto gaat en maken we keuzes op het gebied van setting, sfeer en stijl. Als jij helemaal blij bent met het concept, gaan we aan de slag!

Dus bel me of mail me gerust. Ik prik met veel plezier samen met jou een mooi moment om je kinderen, jouzelf + kids of je complete gezin op authentieke wijze vast te leggen.

 

 

TARIEVEN

Fotoshoot Pakket I
45 min / minimaal 10 foto’s (digitaal)
€ 195,-

Fotoshoot Pakket II (Meest gekozen)
1uur / minimaal 30 foto’s (digitaal)
€ 350,-

Fotoshoot Pakket III
1,5uur / minimaal 40 foto’s (digitaal)
€450,-

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Utrecht). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie.