Family

Je ouders zouden zó blij zijn met een foto van alle kleinkinderen op de schouw. Wellicht wil jij je pasgeboren spruit voor altijd kunnen terugzien als klein hummeltje. En jeetje… wat gaat de tijd snel. Kun je het rennen en spelen van de kinderen niet voor altijd in je geheugen prenten? Ja… maar ook op beeld. Met een fotoshoot met je gezin of familie kan dat allemaal.

Herinneringen die nooit vervagen

Kon je maar alles onthouden. De alledaagse momenten. Veel vergeten we echter. Wat brengt ons terug naar die bijzonder simpele momenten? Foto’s. Je hangt ze in de gang, zet ze neer op de vensterbank… zo maak je jouw huis eigen. Foto’s leggen herinneringen vast, zodat je altijd terug kunt gaan naar dat moment, die fase in je leven, samen met je gezin of familieleden.

Familiefotografie: zo werkt dat

Heb je een idee? Of wellicht nog niet? Het maakt niet uit, we kunnen samen ontdekken hoe we jouw gezin, kinderen, familieleden of jou en je partner op de foto zetten. Ja, ik heb een bepaalde stijl en die spreekt je aan of niet, maar we kijken ook samen naar wat jullie mooi vinden. We overleggen de setting, sfeer, stijl en daar passen we de fotoshoot op aan. Samen werken we toe naar een mooi resultaat – en trust me – die laat de ‘echte’ jullie zien.

New born: jouw pasgeboren baby op de foto

Eén van mijn grote liefdes op het vlak van familiefotografie is om pasgeboren baby’tjes te fotograferen. Oh, wat geniet ik daarvan! Dat begrijp je vast. Jouw kleine hummeltje is ook te mooi om niet vast te leggen in deze fase van zijn of haar prille leventje. Als jij dit dolgraag wil, I’m your girl.

Dit krijg je dan: een authentieke fotocollectie

Een goed beeld laat zien wie de mensen op de foto zijn. Jouw gezin of familieleden, ieder met hun eigen individuele ‘ik’. De vrolijke onschuld van je zoon, de wilde aard van je jongste dochter, de excentrieke trekken van je vader, de kalmte van je tweelingzus. Iedereen is anders en dat mag gezien worden. Geen statige foto’s dus; we gaan voor puurheid in de mooiste vorm.

 

Wil jij eens met je gezin of familieleden op de foto? Een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders? Let’s do it.