Fashion

Mode verkoopt doorgaans het beste via beeld. En een goed fashion beeld laat in één oogopslag zien, hoe mooi een product valt, wat voor gevoel het de koper geeft en welke stijl de koper nu, NU, wil adopteren.

Maar écht sterke modefotografie verkoopt meer dan alleen een product; het verkoopt een hele wereld, een lifestyle, soms zelfs een persoonlijkheid. Krachtig fashion beeld laat je wegdromen en maakt dat je de beste versie van jezelf ineens heel helder voor ogen krijgt. En om een dergelijk beeld tot stand te laten komen, is topkwaliteit vereist! De lat ligt hoog, als het op modefotografie aankomt. Het resultaat moet beter dan goed zijn! Laat ik nou net van een uitdaging houden…

 

Fashion campagneshoot

Elke fashion collectie heeft een ander thema met een ander verhaal. Dat verhaal is vaak compleet in de collectie geïntegreerd. Je ziet het terug in de keuze van de stoffen, in de prints, de shapes en de fits. In een sterke campagneshoot wordt precies dat verhaal doorgetrokken naar een beeldstrategie. Weldoordacht te werk gaan en dat precies kloppende gevoel creëren op set, dát is de truc.

Ik help je hierbij door het afstemmen van mijn eigen energie op de mensen met wie ik werk en het gevoel dat we met de campagne teweeg willen brengen, maar ook door technisch scherp te werken. Van de juiste belichting tot goede aanwijzingen voor de modellen en van rake styling tot de perfecte sluitertijd; als alles samenkomt in een fashion shoot, worden dromen voor heel even werkelijkheid…


Productfotografie

In een campagneshoot wordt doorgaans niet de complete collectie vastgelegd. Door middel van productfotografie kun je ervoor zorgen dat je alsnog elk product laat zien. En ook hiervoor kun je bij mij aankloppen. Ik ga graag creatief te werk en zorg er met veel plezier voor dat jij al je items op een pakkende manier kan showen. Mooi voor op social of in het lookbook.

 

Social media fotografie

Instagram is hét platform om de thematiek en het verhaal van je fashion collectie op een veelzijdige manier te presenteren. Het platform is geschikt voor zowel de campagnefoto’s als productfoto’s en flatlays. Uiteraard wordt je feed het allermooiste wanneer er een consistente en herkenbare, authentieke stijl aanwezig is. Graag help ik je hierbij!

 

Creatief concept en fotografie

De lat ligt hoog bij modefotografie. En terecht. Want alleen zo vertel je jouw verhaal op overtuigende wijze. Maar die lat kunnen we samen aantikken of er zelfs overheen springen! Wat we daarvoor nodig hebben? Een creatief concept dat goed matcht bij zowel je collectie als het bijbehorende thema/verhaal! Vanuit dat concept zetten we samen een campagne op waarmee we jouw potentiele klant helemaal inpakken. Een campagne die verhaalt, verrast en verkoopt.