Fashion

Binnen de fashion is topkwaliteit fotografie veel meer mainstream dan in andere branches. Dat jouw collectie via beeld wordt verteld, is vanzelfsprekend. Campagneshoots vertellen het verhaal, productfotografie maakt het beeld neutraal, en modellen brengen de collectie tot leven. Dat vraagt om een creatieve en specifieke kijk op fotografie. Ohhh… how I like that!

 

Fashion Campagneshoots

 

Iedere collectie heeft een ander thema met een ander verhaal, gebaseerd op heersende trends. Dat verhaal is helemaal in de collectie geïntegreerd: in stoffen, prints, shapes, fits. Een campagneshoot moet dat verhaal doortrekken in de beeldstrategie. De styling van een setting vraagt daarom heel precieze aandacht, omdat deze setting de klant in de droomwereld brengt. De wereld waarin ze zichzelf wanen. En dus zichzelf in de kleding zien.

… Logisch allemaal? Klopt! Maar de kwaliteit van de fotografie komt neer op een heleboel fijngevoelige details. Styling, belichting, instrueren van de modellen, creativiteit. En het verhaal natuurlijk. Dat is precies waar ik zo van geniet. Het moet allemaal één worden met elkaar.

 

Productfotografie

 

Niet ieder product wordt in de campagneshoot meegenomen. Productfotografie neemt wél ieder product mee in de shoot. Die producten brengen we op meerdere manieren naar voren. Modellen laten de producten natuurlijk op hun mooist zien; iedere klant kan dan zien hoe het product valt. Met een beetje creatief denken kun je alle items ook op een andere, creatieve manier laten zien. Mooi voor op social of in het lookbook.

 

Social media fotografie

 

Een beetje modemerk snapt dat Instagram hét platform is om de thematiek en het verhaal van de collectie op veelzijdige manier te laten zien. Campagnefoto’s, trendfoto’s, productfoto’s, flatlays, modellenfotografie… de feed wordt mooier als er een consistente en veelzijdige stijl is. Hier kunnen we dus samen mee aan de slag. Let’s rock!

 

Creatief concept en fotografie

 

De lat ligt terecht hoog bij modefotografie. Die lat kunnen we samen bereiken als we goed van start gaan. Niet met een lukraak dagje shooten, maar met een creatief concept dat matcht bij de collectie en het thema. Als we een goed plan hebben, gaan we aan de slag. Tijdens de shoot ontstaan er ook een boel ideeën. Het resultaat? Dat KLOPT dan helemaal bij je doel.