Lifestyle

Een product is zoveel meer dan een product. Het is jouw manier om mensen te helpen, om mensen de kans te geven je merk te beleven. Hoe laat je die producten het beste tot hun recht komen? Hoe laat je zien hoe het leven mooier, beter of waardevoller wordt met jouw merk, nog voordat mensen jouw product in huis hebben? Het antwoord is: door het plaatje te schetsen. En dat kan niet zonder goed beeld.

 

Productfotografie: laat klanten je producten beleven

 

De bekende witte achtergrond, het product dat in de spotlight staat. Is dat waar je aan denkt bij productfotografie? Dat kan. Maar is het de beste manier? Bedenk dan dit eens: een lifestyle brand precies dat is: lifestyle. Klanten willen die lifestyle zien en voelen, ook via fotografie.

Die fotografie moet dus het verhaal vertellen waar klanten zichzelf in kunnen verplaatsen. Zo voelt het alsof ze jouw producten al beleven – voordat ze gekocht hebben. Door producten in een setting te plaatsen die nét even bijzonderder is aangekleed, gaan ze ‘poppen’. En ja, dat heeft positief effect op je conversie!

 

Campagnefotografie

 

Campagnefotografie vertelt het verhaal van een specifieke campagne. Jouw producten gaan uiteindelijk over mensen. Mensen die door jouw merk en jullie producten een heerlijk, comfortabel leven leiden – zakelijk of privé. En campagneshoot maakt het voor klanten mogelijk om in te beelden hoe jouw producten eruitzien in real life. Je beeldt de droom uit. Daarmee vergroot je het verlangen naar jouw merk.

 

 

Type lifestyle producten

 

Modeaccessoires, kleding, interieur, keuken gadgets, beautyproducten… you name it. Ieder tof product waar mensen in hun dagelijkse leven gebruik van maken, valt onder lifestyle. Bepaalde producten wil je wellicht extra in de spotlight zetten, andere wat minder. De context brengt ze in ieder geval tot leven in productfotografie of campagneshoots.

 

Creatief concept en fotografie

 

Om te zorgen dat jouw producten en de campagnes écht het verhaal vertellen – passend bij het merk, maar ook het thema – beginnen we eerst met een creatief concept. Dit soort fotografie is immers méér dan op een knopje drukken. Als we een goed plan hebben, gaan we aan de slag. Tijdens de shoot ontstaat er ook een boel. Het resultaat? Dat KLOPT dan helemaal bij je doel.