Portrait

 

Hoe jij het mooist op de foto staat, is méér dan alleen ‘je goede kant’ (vrouwen weten nu wat ik bedoel 😉 ). Het is een combinatie van lichtinval, het juiste moment, de context van het beeld… en hoe comfortabel je je voelt. Dat geldt natuurlijk voor jouzelf, maar wellicht ook je kinderen, de familie of jouw zakelijke ‘jij’.

 

Op je gemak voor een portretfoto

 

Hoe relaxter je bent, hoe leuker de fotoshoot. Daar ligt een taak voor mij weg. Aan mij om die ontspannen sfeer te creëren, zodat ik de mooiste portretfoto’s van je kan maken. Foto’s die jou eer aandoen. Weet je waar het eigenlijk om gaat? Dat je er plezier in krijgt – ook als je het niet zo leuk vindt om voor de camera te staan. Geef je over aan het moment, wie weet verras je jezelf nog.

 

Kinderportretten

 

Lachend, hikkend, bloedserieus, spelend, verbaasd of dromerig. Die pure snoetjes van kinderen blijven fantastisch om naar te kijken. Als ouder is het laten maken van kinderportretten bijna vanzelfsprekend om die knappe koppies ook professioneel te laten fotograferen. Oh, en hoe ik daar zelf ook van geniet…

 

Goede fotografie voor je personal branding

 

Jouw rol in het succes van je merk is superbelangrijk. Hoe jij jezelf positioneert, zeker als je direct met klanten werkt, maakt dat mensen je meer vertrouwen. Om een krachtige digitale zichtbaarheid te creëren, heb je als professional een beeldbank nodig. Portretfoto’s die jou positioneren op de manier waarop jij je verhaal het beste vertelt.

… Check ook Picture Perfect!

 

Gewoon jij… op je mooist

 

Heb je altijd een reden nodig om jezelf op de foto te zetten? Nee. Want in iedere fase van je leven ben je op je knapst (ja, dat lees je goed). Een fotoshoot doen voor jezelf is een manier om ‘jou’ te vieren. Wellicht voelt het even gek om portretten van jezelf te laten maken, maar ik beloof je… we maken er ook een hoop lol bij. Naturally fun!