Wedding

 

Jouw bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten. Want samen met je allerliefsten vier je de liefde. En als de liefde gevierd wordt, is het feest! Zo simpel is het. Wat ook heel simpel is? Dat het een goed idee is om deze dag professioneel vast te laten leggen. Ik kom dan ook maar wat graag met mijn camera jullie kant op om ervoor te zorgen dat jullie liefde ongekend mooi, op een volledig bij jullie passende manier wordt vastgelegd!

 

 

Herbeleef je bruiloft via de foto’s

Ik hoor het vaker: De dag was prachtig, maar ging zó snel voorbij! Het liefst wil je je elk detail blijven herinneren, maar door die heerlijke roes ontgaat je ook een hoop. Dus hoe fijn als je al die momenten, van degenen die een beetje langs je heen zijn gegaan tot de momenten die sowieso nooit meer wil vergeten, later nog 1001x terug kan kijken? Ik zorg ervoor dat ik alles vang. Behalve het boeket. Van de glimlach van je opa, tot jullie waanzinnig mooie chemie. En van de losse veter van het bruidsjongetje tot dé kus. Geniet jij nou maar lekker van de dag! Dan doe ik de rest…

 

Werkwijze

 

Over het algemeen boeken bruidsparen mij ongeveer 6 a 8 maanden voor de dag van hun bruiloft. Op deze manier is er genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen en ideeën te bespreken.Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stel ik een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord en aanbetaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

 

 

No stress

 

Ben jij het niet zo gewend, om voor de camera te staan? No worries! De meeste bruidsparen poseren niet op dagelijkse basis. En toch komt het keer op keer goed! Ik zorg er ter plekke voor dat jij lekker kan ontspannen en geef je tussendoor handige aanwijzingen. Bovendien kun je er gerust vanuit gaan dat jullie de hele dag door toch wel stralen en dus extra makkelijk te fotograferen zijn. We gaan er hoe dan ook een feestje van maken! In real life. En op beeld.