Wedding

 

Jouw bruiloft wordt hoe dan ook een prachtige dag. De liefde schijnt, ook als de zon dat even niet doet. En alle clichés daargelaten; je zal het vast met me eens zijn dat een fotograaf op jouw wedding een must is. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat jullie liefde onder alle omstandigheden – binnen, buiten, grijs, zonnig – op ongekend mooie, karakteristieke manier vereeuwigd wordt.

 

Herbeleef je bruiloft via de foto’s

 

De dag zal wellicht als een roes aan je voorbijgaan. Veel momenten vallen je wellicht niet eens op. Hoe fijn als je die later terug kunt zien op de foto? Als de ‘high’ weer wat gezakt is? Dan beleef je je bruiloft nog even over dankzij de foto’s.

 

Bruiloftsfotografie die bij je past

 

Ieder stel heeft een eigen verhaal. En daarmee hebben jullie ook een eigen stijl, die vraagt om een bepaalde kijk op fotografie. Jullie bruiloft is immers een van de hoogtepunten in jullie leven en de foto’s dienen recht te doen aan wie jullie zijn – als individu én als stel. Daarom is bruiloftsfotografie niet alleen een kwestie van komen opdraven en op een knopje klikken.

 

Samen in gesprek

 

Ik wil jullie juist leren kennen. Zodat ik weet hoe je bent en welke foto jullie het beste laat zien. Samen ontdekken we welke stijl het beste past, welke foto’s een must zijn, en wat voor soort foto’s een no-go. Bovendien bespreken we samen waar jullie de reportage willen doen. Het mooie is? Je hoeft niet alles vooraf al te weten. In het moment zelf gebruiken we de omgeving en onze creatieve ideeën om jullie wedding echt op het allerbest te fotograferen.

 

Op je gemak

 

Niet zo gewend om voor de camera te staan? No worries, de meeste mensen doen dit niet dagelijks. Dat is oké, want de situatie zelf zorgt er al voor dat je op je mooist straalt. Daarbij zorg ik ervoor dat je lekker kan ontspannen en geef ik je handige aanwijzingen om de foto’s te laten knallen. En geloof me… genieten doe je toch wel!