Presets By Mabel

TIP: bestel de preset op je mobiel, zodat het bestand van de preset op je mobiel staat en jij deze direct kan importeren in lightroom.

LET OP: na betaling komt er direct een button om de preset te downloaden, deze link is 3 dagen geldig. 

 

FAQ’s

Wat is een preset?

Een preset is een filter wat vooraf ontwikkeld is en gebruikt kan worden door iedereen in Adobe Lightroom. Met een preset kun je een professionele look geven aan je foto. Zo krijgt bijvoorbeeld jouw Instagram feed door deze filter een mooie sfeer, omdat je de zeflde stijl kunt doortrekken op alle foto’s die jij maakt. De presets zijn ook geschikt voor je vakantiefoto’s, door de foto’s met een snelle klik te bewerken kun je alle foto’s een mooie sfeer geven! Je ontvangt van ons een .DNG file, deze kun je instaleren op de  mobiele versie van Lightroom.

 

Wat voor programma heb ik nodig?

Alle presets zijn special gecreëerd voor de mobiele versie van Adobe Lightroom (GRATIS)

 

Hoe instaleer ik een preset in lightroom?

Deze stappen leggen we je allemaal uit zodra je de preset hebt betaald.

 

Kan ik de presets gebruiken op mijn mobiel?

Ja zeker, de presets zijn .DNG formaat en kunnen expliciet gebruikt worden in de Adobe Lightroom phone versie. Deze kun je gratis downloaden. Heb je al een betaalde versie van Adobe Lightroom dan kun je deze presets natuurlijk ook instaleren en gebruiken.

 

Werken de presets voor  RAW en/of JPG bestanden?

De presets werken zowel op RAW foto’s en JPG bestanden. We raden je aan om vooral te spelen met belichting, contrasten, wit balans etc. Het kan namelijk wel eens gebeuren dat de preset die je gebruikt net iets te licht of juist te donker is. Door te spelen met de tools zorg je er voor dat jouw eigen foto  het mooiste resultaat krijgt.